Creare magazine online

Vrei să îți vinzi produsele online? Alege BOOST ca și partenerul tău și vei avea un magazin online optimizat iar vizitatorii tăi vor avea o experiența plăcută ce va duce la mai multe vânzări.

Un Olandez. Peste 15 ani de experiență în creare site-uri

Suntem Ruben Marissen, Olandez și am început Boost din pasiune pentru comunicare online, web design și webdevelopment.

Ruben are experiență de peste 15 ani ca și web developer și este un web designer care mereu caută un design perfect. Este director creativ, lead developer și co-fondatorului boost.

Câteva proiecte de care suntem extra mândri!

Portofoliul nostru

Cere o ofertă chiar acum!

Vrei să începi sa vinzi online cu propria ta magazin online?
Contactează-ne acum pentru creare magazin online!

Step 1 of 2

Sunt interesat de:

Intrebări frecvente

Cum am menționat mai sus un magazin online de la boost este standard optimizat pentru viteze, SEO, mobile devices, GDPR, securitate și are elemente interactive. Magazinele noastre online sunt făcute cu design personalizat de calitate sau în funcție de cerințele tale, cu o tema licențiată de înaltă calitate. Achiziționarea unei teme este inclusă în prețurile afișate.

Crearea unui magazin online începe de la 1500 EUR fără TVA. Vrem sa livrăm un magazin online de calitate și pentru asta avem nevoie de timp și bani. Un magazin online bine făcut și “pus la punct” ne ia minim 50 de ore. În funcție de cerințele tale și complexitatea lui, un magazin online poate să ajungă chiar și la 5000 EUR. Depinde de platforma aleasă, modulele folosite, etc. Scrie-ne pentru a afla mai multe!

Pentru ca un magazin online să poată funcționa, sunt necesare și serviciile de web hosting pentru a fi vizibil și disponibil. Boost oferă  1 AN gratuit de găzduire web pe serverele noastre. Dacă magazinul tău necesită mult spațiu sau are multe tranzacții, atunci e nevoie de un pachet mai avansat. Scrie-ne direct ca să afli mai multe detalii!

Boost va livra magazinul tău online în 4-8 săptămâni, în funcție de complexitatea și cerințele tale.

Vrei să vorbești la telefon întâi?

Nu-i stres! Se poate și asa!

Sună-ne la 0741 182 084 și te răspundă Ruben, vorbește destul de bine Romanește, dar no, nu ca Daria…
Dar Ruben, lead webdeveloper, poate îți dă direct detalii despre website-uri de prezentare.

Dacă vrei să-ți fie mai ușor viața, sună la Daria la 071 608 017 și ea te răspundă corect și frumos în Romanește și poate stabili direct cu tine o întalnire cu boost.