Creare site Mures

Seriozitatea unei firme se vede de la sine. Website-ul tău este cea mai importantă unealtă în prezența ta online! Boost e aici sa te ajut cu creare site in Mures! Lucrăm din Târgu Mureș pentru clienți intarnaționali.

Ruben Marissen. Peste 15 ani de experiență în creare site-uri

Sunt Ruben Marissen, născut in Olanda, dar inima mea este aici, în Mureș! Sunt aici pentru ti-a oferi serviciu: creare site mures! Am peste 15 ani de experiență cu WordPress. Lucrez cu Bricks Builder pentru ti-a face website-uri care au un PageSpeed score maxim in Google. 

Site-uri de la BOOST sunt mereu pixel-perfect, design și functionalitate sunt important pentru mine.

Pe lângă Boost m înființat și am condus mai multe organizații non-profit și întreprinderi sociale.

Cere o ofertă de creare site mures chiar acum!

Ești gata să creezi un super proiect cu boost?
Contactează-ne acum!

Step 1 of 2

Sunt interesat de:

Intrebări frecvente

Cum am menționat mai sus, un website de la boost este standard optimizat pentru viteză, SEO, mobile devices, GDPR, securitate și are elemente interactive. Website-urile noastre sunt realizate cu un design personalizat de calitate sau, în funcție de cerințele dvs. cu o temă de înaltă calitate, cu licență. Achiziționarea temei este inclusă în prețurile afișate. 

La noi, un website începe de la 750 EUR fără TVA. Vrem sa livrăm un website de înaltă calitate și pentru asta avem nevoie de timp și bani. Un website bun necesită minim 25 de ore. În funcție de dorințele și complexitatea site-ului pe care îl doriți, website-ul poate să ajungă la 2000 EUR. Prețul final depinde de plugin-urile premium folosite, module de booking, etc.

Pentru ca un website să poate funcționa, sunt necesare și serviciile de web hosting pentru ca site-ul de prezentare să fie vizibil și disponibil. Boost oferă  1 AN gratuit de găzduire web pe serverele noastre.

Boost va livra website-ul dvs. în 2-4 săptămâni și în funcție de complexitatea și cerințele dvs.

Câteva proiecte de care suntem extra mândri!

Portfoliul nostru

Vrei să vorbești la telefon întâi?

Nu-i stres! Se poate și asa!

Sună-ne la 0741 182 084 și te răspundă Ruben, vorbește destul de bine Romanește, dar no, nu ca Daria…
Dar Ruben, lead webdeveloper, poate îți dă direct detalii despre website-uri de prezentare.