Migrare Google Analytics 4

Completează formularul de mai jos pentru a te înregistra pentru migrarea către Google Analytics 4 (GA4). Echipa noastră se va ocupa de această tranziție importantă pentru tine.

Migrare la Google Analytics 4

Vrem să te informăm despre o schimbare esențială în ceea ce privește Google Analytics și să-ți oferim ghidarea necesară pentru a face tranziția fără probleme către viitorul analizei web.

De la data de 1 iulie 2023, Google Analytics Universal (UA) nu va mai fi funcțional. Aceasta înseamnă că versiunea actuală a platformei de analiză pe care o folosești nu va mai primi suport sau actualizări. Mai mult decât atât, funcționalitatea de urmărire a datelor va fi întreruptă, ceea ce va afecta capacitatea ta de a obține informații prețioase despre site-ul tău și comportamentul utilizatorilor.

Folosește formularul de mai jos pentru a fi adăugat pe lista noastră și pentru a rezolva această tranziție în numele tău. Putem face acest lucru contra unei taxe unice de 600 RON. Locurile limitate. Așadar, te rog să ne anunți cât mai curând posibil dacă dorești să fii migrat la GA4.

Înregistrează-te pentru migrare

Step 1 of 2

Dorim să îți reamintim că serviciul de migrare către GA4 implică o taxă unică de 600 RON. După ce completai formularul, un reprezentant al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp pentru a finaliza procedura de plată și a-ți furniza informațiile suplimentare necesare pentru migrare.

Vă rugăm să rețineți că locurile sunt limitate, așa că este important să te înregistrezi cât mai curând posibil pentru a-ți rezerva un slot.